Solliciteren bij Monta

Zo ziet het eruit!

Gaaf dat je bij ons wil komen werken!

Solliciteren blijft spannend, maar blijf vooral lekker jezelf! Dat vinden we namelijk héél belangrijk. Om het nog wat minder spannend te maken, leggen we je uit wat je precies kan verwachten tijdens jouw toekomstige Monta-momenten. 

1. Je solliciteert op één van onze vacatures. Yes!

Jouw allereerste Monta-moment: solliciteren! Kom jij een vacature van ons tegen die écht bij je past? Solliciteer dan direct! Daarbij vragen we naar jouw motivatie en ervaring. Waarom ben jij dé nieuwe medewerker die wij zoeken? Waar wordt jij enthousiast van en wat motiveert jou? Laat het ons weten!

2. Is het een match??

Bij iedere vacature hebben wij een aantal punten waarvan we graag de perfecte match met jou zien! Mocht het voorkomen dat die match er niet 100% is, dan gaan we kijken of je er mogelijk een andere vacature openstaat bij Monta waarbij we denken dat die vonken er nog meer vanaf spatten. Wij willen dat jij de functie vindt waar jij knetter enthousiast van wordt! Hebben we op dat moment echt niets anders openstaan dat bij jou past? Dat vinden we heel jammer, maar ook dan vertellen we het je. Want die 100% match is voor ons belangrijk, maar voor jou net zo! 

3. Doorsturen!

Wanneer wij enthousiast zijn, dan sturen we jouw gegevens direct door naar de vestiging of afdeling waar de vacature open staat. Uiteindelijk is het natuurlijk MEGA belangrijk dat de collega’s waar jij wellicht in de toekomst mee gaat samenwerken ook te weten komen wie jij bent en waar jij energie van krijgt. Er wordt dan gekeken of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. We zorgen ervoor dat we dit snel aan je laten weten, wel zo fijn! 

4. De eerste kennismaking. Leuk!

De vestigingsmanager of het afdelingshoofd is enthousiast, whooehoeee!! We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met HR op het kantoor in Molenaarsgraaf. Een bijzonder en bijzonder leuk Monta-momentje! It’s your time to shine – en nogmaals: blijf jezelf!

5. Tijd om jou nóg beter te leren kennen!

Hebben we een goed beeld van je gekregen, dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek op de vestiging of op de afdeling. Zo kan jij nóg specifiekere vragen stellen en zie jij je werkomgeving en met wie je gaat samenwerken. 

6. Van Monta-momentjes naar Monta-reis...

Zijn we na het vervolggesprek nog steeds enthousiast, dan bieden we je een contract aan! Kies jij ervoor om de spannende, eerste Monta-momenten om te zetten naar een reis vol mooie Monta avonturen, uitdagingen en gezelligheid, dan word jij onze nieuwe collega! 

Maar voor het zover is, moet je natuurlijk wel eerst solliciteren op één van onze vacatures. Bekijk ze snel!

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.