Sollicitatieprocedure

Dit kun je verwachten als je solliciteert.

Nu wordt het serieus

Heb je gereageerd op een van onze vacatures? Wat leuk! Dan gaan wij met jouw sollicitatie aan de slag! Dit kun je nu verwachten:

1. Je solliciteert op een van onze vacatures

Kom jij een vacature van ons tegen die écht bij je past? Solliciteer dan! Daarbij vragen we naar jouw motivatie en ervaring. Waarom ben jij dé nieuwe medewerker die wij zoeken?

2. We beoordelen jouw sollicitatie

Bij iedere vacature hebben wij een aantal eisen waarvan we graag zien dat de sollicitant eraan voldoet. Pas je helaas niet in de vacature dan bekijken we of je in een andere vacature binnen Monta past. Is dit helaas ook niet het geval dan informeren we jou daarover.

3. De verantwoordelijke kijkt naar jouw sollicitatie

Wanneer wij enthousiast zijn, dan sturen we jouw gegevens direct door naar de vestiging of afdeling waar de vacature open staat. Samen bekijken we of we jou snel uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek.

4. De eerste kennismaking

De vestigingsmanager of het afdelingshoofd is enthousiast! We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met HR op het kantoor in Molenaarsgraaf.

5. We plannen een vervolggesprek

Hebben we een goed beeld van je gekregen dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek op de vestiging of op de afdeling.

6. Je krijgt een contract aangeboden!

Zijn we na het vervolggesprek nog steeds enthousiast, dan bieden we je een contract aan. Vanaf dat moment is het pas tijd voor het échte werk!

Maar voor het zover is, moet je natuurlijk wel eerst solliciteren op één van onze vacatures. Bekijk ze snel!

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.