Logistiek medewerker Eric is doof, maar voelt zich niet beperkt in zijn werk

Hey hallo, wie ben jij?

Eric van de Kemp
Datum in dienst: 1 oktober 2021
Functie: Logistiek Medewerker Inbound
Vestiging: Montapacking Enschede

 

Eric van de Kemp, 53 jaar, is een enthousiaste en excellente Logistiek Medewerker op de vestiging in Enschede, bij Vestigingsmanager Jeffrey. Op 14 juli 2021 is Eric gestart bij Montapacking middels een proefplaatsing via de Gemeente Enschede. Op 1 oktober 2021 is Eric officieel in dienst gekomen bij Montapacking.

 

 

Nu wij, Henriëtte en Marije van HR, toch in Enschede waren wilden we heel graag eens kennismaken met Eric. Eric woont al 18 jaar in Glanerbrug, een klein dorpje in de buurt van Enschede en tegen de Duitse grens aan. Hij heeft een zoon van 13 jaar en een vriendin die in Capelle aan den IJssel woont.

 

Eric is al vanaf zijn geboorte doof maar met behulp van de app ‘Live Transcribe’ op zijn telefoon én het kunnen liplezen kan hij goed communiceren met zijn collega’s. Hij ziet en ruikt daarentegen weer veel meer dan wij doen.

 

 

Tijdens zijn werk bij Montapacking voelt Eric zich niet beperkt. Eric werkt als Logistiek Medewerker bij de Inbound. Zijn bureau is zo ingericht dat hij met zijn gezicht richting de deur staat, waar de vrachtwagens komen en hij zijn collega’s goed kan zien. Speciaal voor Eric wordt op de vestiging een koppeling gemaakt tussen de bel en een lamp, daar zorgt Jeffrey voor.

 

 

Wat het werken bij Montapacking voor Eric op de Inbound zo leuk maakt is dat het voor hem ‘iedere dag Kerstmis’ is, iedere dag mag hij weer lekker ‘uitpakken’. Daarnaast vindt Eric het erg fijn dat hij zich goed kan concentreren op het werk en daardoor de tijd voorbij vliegt.

 

Hij vindt het super hier en wij zijn blij met Eric! 😊