Werkenbij Monta
Werken bij Monta
Webwinkels
0 +
Collega's
0 +
Vestigingen
0

Over ons

Bij Monta willen we logistiek elke dag nóg leuker en beter maken; voor zowel onze klanten, consumenten, en onze eigen medewerkers. We bieden ruime services op gebied van fulfilment en verhuren onze software aan zowel kleine als grote webshops. 
Binnen de fulfilment tak verzorgen we met meer dan 1000 gedreven medewerkers de logistiek voor ruim 1.800 webwinkels. Dit doen we vanuit verschillende magazijnen, verspreid door het hele land. Door de decentrale organisatie creëren we een relatieve kleinschaligheid, wat de directe contacten met klanten vereenvoudigt.

Op software gebied hebben we zowel software ontwikkeld voor de kleinere webshops (MontaConnect) als voor de grote spelers met eigen magazijnen (MontaWMS). 
Er is een sterke focus op IT en innovatie, zoals Artificial Intelligence (AI) en flexibele robotisering. We werken laagdrempelig, zonder dikke contracten en bureaucratie. Ook door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt wordt met plezier gewerkt aan hoge kwaliteit services voor onze klanten.

Enthousiast en Excellent: dat is waar het bij Monta om draait!

Focus op personeel

Bij Monta is er oprechte aandacht voor ons personeel: we voeren een personeelsbeleid dat gericht is op een langetermijnrelatie.
Door verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, wordt er een hele hoge mate van betrokkenheid en ondernemerschap gecreëerd bij de medewerkers. Dat resulteert in goed opgeleide, enthousiaste, betrokken en klantgerichte monta-toppers. 

Enthousiast en excellent

Kernwaarden

Monta’s kernwaarden zijn enthousiast & excellent. Dit is precies de manier hoe wij alles binnen Monta aanpakken.

  • We werken met passie en stralen dat uit.
  • We bundelen al onze kennis om samen het beste te bereiken.
  • We hebben een grote drive om het steeds weer beter te doen.
  • We zijn ambitieus en pakken kansen.

Geschiedenis

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.