Road to Monta

Zo ziet het eruit!

1. Jouw eerste Monta-moment!

Je hebt een vacature gevonden die bij jou past en je solliciteert op onze vacatures. Yes! Wij vragen hierbij naar jouw motivatie en ervaring. Waarom ben jij de nieuwe medewerker die wij zoeken?

2. We bellen je op, wel zo persoonlijk!.

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen zal onze HR collega hiermee aan de slag gaan. Is er een klik en denken wij dat de functie bij je past? Dan zal de desbetreffende leidinggevende je bellen met goed nieuws… We willen graag met je in gesprek!

3. De eerste kennismaking. Leuk!

Whoeehoeee!! Nice! Je komt op locatie voor een eerste kennismakingsgesprek op locatie. Een bijzonder en leuk Monta-moment! It’s your time to shine – en nogmaals: blijf jezelf! 

4. Tijd om jou nóg beter te leren kennen!

Hebben we een goed beeld gekregen, dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek op de vestiging of op de afdeling. Zo kan jij nog specifiekere vragen stellen en zie je je werkomgeving en met wie je gaat samenwerken. 

5. Van Monta-momentjes naar Monta-reis...

Zijn we na het vervolggesprek nog steeds enthousiast, dan bieden we je een contract aan! Kies jij ervoor om de spannende, eerste Monta-momenten om te zetten naar een reis vol mooie Monta avonturen, uitdagingen en gezelligheid, dan word jij onze nieuwe collega!  

Maar voor het zover is, moet je natuurlijk wel eerst solliciteren op één van onze vacatures. Bekijk ze snel! 

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.