Solliciteren bij Monta

Zo ziet het eruit!

Gaaf dat je bij ons wil komen werken!

Solliciteren blijft spannend, maar blijf vooral lekker jezelf! Dat vinden we namelijk héél belangrijk. Hier leggen we je uit wat je precies kan verwachten tijdens jouw toekomstige Monta-momenten. Eindeloze selectie rondes of opdrachten daar doen wij niet aan! Wij houden van een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat je snel weet waar je aan toe bent. 

1. Je solliciteert op één van onze vacatures. Yes!

Jouw allereerste Monta-moment: solliciteren! Kom jij een vacature van ons tegen die écht bij je past? Solliciteer dan direct! Daarbij vragen we naar jouw motivatie en ervaring. Waarom ben jij dé nieuwe medewerker die wij zoeken? Waar wordt jij enthousiast van en wat motiveert jou? Laat het ons weten!

2. We bellen je op, wel zo persoonlijk.

Nadat we jou sollicitatie ontvangen hebben met je CV en motivatie gaat onze HR collega hiermee aan de slag. Nadat hij alles wat is toegestuurd heeft doorgelezen is hij degene die je gaat bellen om even kort je sollicitatie en de mogelijkheden te bespreken. Misschien zijn er nog bepaalde dingen onduidelijk voor jou of heeft onze HR collega nog wat vragen voor je, dan is dat wel zo fijn om te overleggen. Zo houden we de snelheid erin! 

Het kan voorkomen dat er in overleg met jou om een referentie gevraagd wordt. Het zou ook zo kunnen zijn dat er een andere vacature openstaat bij Monta die misschien nog wel beter overeenkomt met je wensen en eisen. In dat geval zal onze HR collega dit ook met je bespreken. Wij willen namelijk dat jij de functie vindt waar jij knetter-enthousiast van wordt! 

Hebben we op dat moment echt niets anders openstaan dat bij jou past? Dat vinden we heel jammer, maar misschien dat onze HR collega je dan vraagt of we je gegevens in ons systeem mogen houden, zodat we je dan opbellen zodra we weer een nieuwe, passende vacature hebben openstaan.

Is er een klik en denken we dat de functie bij je past? Dan gaat onze HR collega je bellen met goed nieuws… We willen graag met je in gesprek! 

3. De eerste kennismaking. Leuk!

Whooehoeee!! Nice! We nodigen je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek op locatie. Een bijzonder en leuk Monta-moment! It’s your time to shine – en nogmaals: blijf jezelf! Het kan voorkomen dat we maar 1 gesprek nodig hebben om te weten dat jij bij de Monta-fam hoort. 

Schrik niet als onze HR collega je belt voor een tweede gesprek. Dat is trouwens ook het maximum hoor, valt best mee toch? Bij Monta doen we niet aan assessments, persoonlijkheidstesten of andere vage opdrachten. Na maximaal twee gesprekken weten wij en jij voldoende van elkaar om te beslissen of we met elkaar gaan knallen.

4. Tijd om jou nóg beter te leren kennen!

Hebben we een goed beeld van je gekregen, dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek op de vestiging of op de afdeling. Zo kan jij nóg specifiekere vragen stellen en zie jij je werkomgeving en met wie je gaat samenwerken. 

5. Van Monta-momentjes naar Monta-reis...

Zijn we na het vervolggesprek nog steeds enthousiast, dan bieden we je een contract aan! Kies jij ervoor om de spannende, eerste Monta-momenten om te zetten naar een reis vol mooie Monta avonturen, uitdagingen en gezelligheid, dan word jij onze nieuwe collega! 

Maar voor het zover is, moet je natuurlijk wel eerst solliciteren op één van onze vacatures. Bekijk ze snel!

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw droombaan te vinden.