Waarom werken bij Monta?

Wat maakt werken bij Monta nou zo leuk?

Monta is enthousiast & excellent

Hard werken en lol hebben gaan bij ons hand in hand. Je mag tenslotte ook plezier hebben in je werk!

 

Een gezellige familiesfeer

Persoonlijk contact met collega’s en klanten is één van de dingen die ons werk zo leuk maakt. We behandelen elkaar zoals we zelf behandeld willen worden en dit mag je ook verwachten van jouw collega’s. Veel medewerkers beschrijven de sfeer binnen Monta dan ook wel als een gezellige familiesfeer.

Je mag jouw inbreng geven. Graag zelfs!

Monta bestaat doordat we onszelf telkens weer de vraag stellen: is dit echt de slimste, snelste, beste of leukste manier? Als iemand een idee heeft die het werken leuker, makkelijker of goedkoper maakt, dan is er een grote kans dat wij dit idee gaan testen en gebruiken. Heb jij zo’n goed idee? Dan willen we dat zeker horen! De enige voorwaarde van het doorvoeren van een verandering is dat het zorgt voor een betere, leukere, snellere of efficiëntere manier van werken.

Jouw persoonlijke groei is het doel

Tijdens je werk bij Monta mag jij niet alleen iets bijdragen aan de organisatie, maar ook aan jezelf: persoonlijke groei. Iedere collega volgt bij ons minimaal één keer per jaar een opleiding, cursus of bijeenkomst binnen onze eigen Montacademy. Daarbij kies je zelf iets uit het aanbod dat bij jouw persoonlijke ontwikkeling aansluit.

Werkplezier is het allerbelangrijkst

We vinden het belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je werk komt. Naast bovenstaande punten organiseren we verschillende zaken die het werk hopelijk nóg leuker voor je maken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse Montafeest, een leuke attentie rond de feestdagen of zomaar wat lekkers. Kortom: alles om jouw werkplezier te garanderen.

Werkplezier bij Monta

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Monta houdt zich al vanaf de start in 1999 bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Monta heeft een permanente samenwerking met diverse sociale werkplaatsen. Minimaal 10 procent van de medewerkers die worden aangenomen zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Monta ziet het als haar taak om als regionale werkgever ook een kans te geven aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Aangezien niet alle werkzaamheden geschikt zijn voor deze medewerkers heeft Monta op verschillende vestigingen aparte ruimtes en aangepaste werkplaatsen gemaakt waar de medewerkers (soms onder professionele begeleiding) kunnen werken. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Monta

Jouw droombaan wacht op je!

Bekijk onze vacatures om jouw nieuwe baan te vinden.